Reunió amb l’Associació de Regions Transfrontereres d’Europa

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 2/08/2014.- Martín Guillermo, secretari general de l’Associació de Regions Transfrontereres d’Europa (ARFE); Martina Camiade, responsable del Projecte Pol Euroregió Transfronterer de la Universitat de Perpinyà Via Domitia; John Zvereff, director de l’Àrea de Desenvolupament Internacional de la Universitat Oberta de Catalunya i Ignasi Casadesús, secretari executiu es van reunir el 29 de juliol  per valorar les possibles estratègies de col·laboració conjunta entre l’Associació de Regions Transfrontereres d’Europa i la Xarxa Vives d’Universitats.23/11/2000 » Sense classificar
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La Universitat atorgarà cinc ajuts per a personal investigador doctor amb acreditada trajectòria investigadora. La iniciativa pretén impulsar la captació i la retenció de talent a la Universitat. La data límit per presentar-se és el 25 de setembre.