El 30 de setembre, inauguració del curs 2011-2012 dels estudis catalans a l’exterior

Imatge de l’acte d’inauguració del curs 2009-2010 a les universitats de l’exterior que va tenir lloc al Palau Ducal dels Borja de Gandia.

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 06/09/2011.- La Universitat Jaume I (UJI) de Castelló acollirà el proper 30 de setembre l’acte anual d’inauguració del curs 2011-2012 a les universitats de l’exterior. La lliçó inaugural, amb el títol Figuracions del jo en Jaume I i en la literatura medieval, anirà a càrrec de Roger Friedlein, professor de la Universitat de Bochum (Alemanya).

L’obertura de l’acte correrà a càrrec de Vicent Climent, president de la Xarxa Vives d’Universitats i rector de l’UJI. Posteriorment intervindran el director de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull (IRL), Andreu Bosch, el secretari executiu de la Xarxa Vives, i el director del IRL, Vicenç Villatoro. Posteriorment, Roger Friedlein, professor de la Universitat de Bochum, llegirà la lliçó inaugural: Figuracions del jo en Jaume I i en la literatura medieval.

L’acte tindrà lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de l’UJI a les 12.30 i es podrà seguir la retransmissió en directe a través del web www.vives.org.6/09/2011 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La Universitat atorgarà cinc ajuts per a personal investigador doctor amb acreditada trajectòria investigadora. La iniciativa pretén impulsar la captació i la retenció de talent a la Universitat. La data límit per presentar-se és el 25 de setembre.