Reunió de la Coordinadora a la Universitat de Vic

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 12/09/2012.- La Coordinadora d’Estudis Universitaris de Filologia Catalana, grup de treball de la Xarxa Vives d’Universitats, celebrarà la seva pròxima trobada periòdica el divendres 21 de setembre a la Universitat de Vic. Si voleu informació sobre la trobada, podeu contactar amb el Director, Xavier Villalba (Xavier.Villalba@uab.cat), o amb l’organitzadora de la trobada, la M. del Carme Bernal (mailto:mcarme.bernal@uvic.cat).12/09/2012 » Filologia Catalana
Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.