Reunió de la Coordinadora a la Universitat de Vic

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 12/09/2012.- La Coordinadora d’Estudis Universitaris de Filologia Catalana, grup de treball de la Xarxa Vives d’Universitats, celebrarà la seva pròxima trobada periòdica el divendres 21 de setembre a la Universitat de Vic. Si voleu informació sobre la trobada, podeu contactar amb el Director, Xavier Villalba (Xavier.Villalba@uab.cat), o amb l’organitzadora de la trobada, la M. del Carme Bernal (mailto:mcarme.bernal@uvic.cat).12/09/2012 » Filologia Catalana
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La Universitat atorgarà cinc ajuts per a personal investigador doctor amb acreditada trajectòria investigadora. La iniciativa pretén impulsar la captació i la retenció de talent a la Universitat. La data límit per presentar-se és el 25 de setembre.