Premi «18 anys fent Xarxa»


La Xarxa Vives d’Universitats convoca el premi «18 anys fent Xarxa» per a celebrar el 18 aniversari de l’associació d’universitats dels territoris de parla catalana. D’acord amb les bases, es pot participar a través de Facebook i Twitter, mitjançant missatges sobre els records personals de participació en activitats de la Xarxa, com veuen l’associació els participants o com s’imaginen la Xarxa en el futur. Es podrà participar del 29 d’octubre al 30 de novembre de 2012. El premi es resoldrà per sorteig entre els participants i el/la guanyador/a aconseguirà un cap de setmana amb pensió completa per a dos persones a Morella (els Ports), ciutat on es va signar l’acta de constitució de la Xarxa el 28 d’octubre de 1994.

Per a participar via Facebook, els missatges s’hauran de publicar al mur de la Xarxa Vives i en el cas de Twitter, s’haurà de fer servir l’etiqueta #18anysXarxaVives.
29/10/2012 » General
Llibre recomanat

Actualitat universitats