Les novetats editorials universitàries, a la Fira del Llibre de València

València, Barcelona, Palma.- 19/04/2013.- La Xarxa Vives participarà amb un estand a la propera edició de la Fira del Llibre de València, que tindrà lloc del 25 d’abril al 5 de maig als jardins de Vivers de la capital valenciana. Com cada any, el certamen esdevindrà una oportunitat per a difondre la producció editorial de les universitats de la regió Vives.

A l’estand de la Xarxa tindran presència destacada les novetats editorials de les universitats membres de la Xarxa, que també es poden adquirir a través de la llibreria electrònica e-BUC, amb un fons superior als 11.000 títols.

La Xarxa Vives participa regularment a fires de diferents temàtiques culturals, en representació col·lectiva de les 21 universitats membres. Tant en l’àmbit de la regió Vives com en el context internacional, en solitari o en col·laboració amb altres entitats, la institució presenta els territoris de parla catalana com un espai cultural compartit, idoni per a estudiar i viure.19/04/2013 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa

LA LLIGA, EN DIRECTE

Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.