La Universitat de Sàsser promou la mobilitat dels estudiants de la Xarxa amb el programa «Erasmus Pràctiques a Sardenya»

Sàsser, Castelló de la Plana, Palma.- 05/06/2013.- La Universitat de Sàsser (US) ha publicat l’oferta de places del programa «Erasmus Pràctiques a Sardenya» per al curs acadèmic 2013-2014, una porta oberta per a promoure la mobilitat entre l’estudiantat de la resta de les universitats de la Xarxa envers la US. El període per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 28 de juny de 2013.

El programa està destinat a proporcionar oportunitats de pràctiques en empreses, institucions, oficines privades i agències del nord de Sardenya i està dedicat especialment als estudiants que obtinguen una beca de la seua universitat d’origen per cobrir despeses de viatge i d’estada. Les sol·licituds s’hauran d’enviar per correu electrònic a les adreces curgeghe@uniss.it i relint@uniss.it. En aquest enllaç es pot trobar la llista d’ofertes de col·locació per àrees disciplinàries.

Tota la informació, al web www.uniss.it/placementinsardinia.

 5/06/2013 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • Universitat Pompeu Fabra

    Universitat Pompeu Fabra

    Un equip d'investigació de la UPF participa en el descobriment de nous coneixements sobre l'arquitectura cel·lular