Comunicat de la Xarxa Vives d’Universitats

El Consell General de la Xarxa Vives d’Universitats, reunit avui a la Universitat d’Alacant amb motiu del XX aniversari de la institució, reitera el seu compromís amb la llibertat d’expressió i amb els mitjans de comunicació com a vehicles d’expressió de la societat democràtica. Així mateix, les 21 universitats de la Xarxa Vives refermem la nostra defensa de tots els canals informatius i de divulgació que garantisquen la projecció i la difusió dels trets diferencials i del dinamisme dels territoris de parla catalana.

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma, Perpinyà, Sant Julià de Lòria, Sàsser, 24 de gener de 201424/01/2014 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa


La Xarxa en 2'
L'espai de...

Ariadna Romans i Torrent

Estudiant de Ciències Polítiques i de l'Administració a la Universitat Pompeu Fabra

Actualitat universitats