Pau Alabajos participa al curs intensiu de català per a estudiants internacionals a la Universitat de València

alabajos_uv_entrada

València, Barcelona, Palma.- 24/09/2014.-
Les universitats de València (UV), Barcelona (UB) i Illes Balears (UIB) van acollir durant les primeres setmanes de setembre 3 cursos intensius de català per a estudiants internacionals, adreçats a alumnes que fan estades a les universitats el nou curs 2014-2015.

Amb una durada de 10 dies, aquests cursos gratuïts –matrícula i allotjament– han inclòs diverses activitats culturals. En el cas de la UV, per exemple, una de les jornades es va dedicar a la música. A banda de treballar la llengua amb cançons a l’aula , els alumnes van rebre el regal d’un CD signat i dedicat pel cantautor valencià Pau Alabajos, qui va compartir amb ells una estona de música.24/09/2014 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa


La Xarxa en 2'
Actualitat universitats

  • La UPC participa en la sèrie televisiva La catedral del Mar

    La UPC participa en la sèrie televisiva La catedral del Mar

    Investigadors de la UPC participen en les tasques d’assessorament, suport tècnic i documentació del rodatge de la sèrie de televisió La catedral del mar, ambientada al segle XIV, per tal que es pugui dur a terme amb tot el rigor històric possible.