La llibreria universitària e-BUC supera els 13.800 títols al seu fons bibliogràfic

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 28/04/2015.-  El fons de la llibreria electrònica universitària e-BUC creix dia a dia i actualment ha superat ja els 13.800 registres. Aquest catàleg en línia, creat per la Xarxa Vives d’Universitats, s’ha consolidat en els darrers anys com a referent de les publicacions de parla catalana, i compta amb un ventall de títols destinats a diferents públics i que abasten totes les àrees de coneixement.

Les obres allotjades en e-BUC comprenen publicacions pertanyents  als serveis editorials de les 16 universitats que participen en el projecte. Amb aproximadament un terç de la seua oferta en llengua catalana, la llibreria permet fer cerques per paraules, títol, autor, data de publicació, matèria del llibre i format de publicació.28/04/2015 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La Universitat atorgarà cinc ajuts per a personal investigador doctor amb acreditada trajectòria investigadora. La iniciativa pretén impulsar la captació i la retenció de talent a la Universitat. La data límit per presentar-se és el 25 de setembre.