La Jornada Fòrum Vives sobre la intercomprensió lingüística en l’educació superior, en 9 vídeos

Programa en PDF
Crònica i conclusions

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 14/12/2015.- Ja estan disponibles els vídeos de les ponències i sessions de treball de la Jornada sobre la intercomprensió lingüística en l’educació superior, que va tenir lloc a la Universitat de Barcelona (UB) l’1 de desembre passat.14/12/2015 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.