La Xarxa, al ple del Consell Social de la Llengua Catalana

Castelló de la Plana, Palma, Barcelona.- 16/12/2015.- El vicepresident I de la Xarxa Vives d’Universitats, Joan Viñas, assistirà demà a la reunió del ple del Consell Social de la Llengua Catalana en representació de la Xarxa, després d’un període d’inactivitat d’aquest òrgan.

D’aquesta forma, el Consell es reunirà per segona vegada en tres mesos, en una trobada que té com a objectius estudiar l’estat de la política lingüística actual a diferents àmbits, analitzar la situació lingüística i els usos lingüístics de la població durant els darrers anys, així com l’evolució del foment de l’ús del català.

L’organ estarà integrat pel vicepresident primer, Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya; per la vicepresidenta segona, Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística; i pel vicepresident tercer, Joan Domènech, president de l’Institut d’Estudis Catalans.

Les entitats de pes, institucions, sindicats, partits polítics o patronals conformaran el gruix dels convocats a una reunió a la que també assistiran experts en normalització lingüística.16/12/2015 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.