La Xarxa Vives i el Govern d’Andorra reforcen els seus vincles

Andorra la Vella, Barcelona, València, Palma.- 14/01/2015.- El cap del Govern d’Andorra, Antoni Martí, ha rebut avui al president de la Xarxa Vives d’Universitats i rector de la Universitat Oberta de Catalunya, Josep A. Planell, en una visita de caire institucional en el marc de la col·laboració entre ambdues parts.

En el marc de la reunió, Planell ha presentat a Petit el pla d’actuació de la Xarxa Vives, centrat especialment en les estratègies compartides en l’àmbit de la recerca, la responsabilitat social i la política lingüística.14/01/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.