Vols ampliar els teus estudis a l’estranger? Aprofita l’oportunitat de la beca Segimon Serrallonga

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 26/01/2016.- L’Ajuntament de Torelló convoca la beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis superiors en universitats estrangeres per al curs acadèmic 2015-2016 (vegeu les bases), amb la col·laboració de la Xarxa Vives i de l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. La novena edició de la convocatòria s’adreça a persones titulades o a estudiants de darrer any d’una titulació de les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació, que hagen cursat o cursen els estudis en alguna universitat o en algun centre d’educació superior de la regió Vives. La convocatòria es tancarà el 4 d’abril de 2016 i la dotació econòmica és de 8.000,00 €, pels conceptes següents: desplaçament, matrícula en la Universitat o Centre on haja estat admès/a i finalment, despeses d’instal·lació, allotjament i manutenció.

La Xarxa Vives d’Universitats col·labora des de l’any 2008 amb l’Ajuntament de Torelló a través de la difusió d’aquesta convocatòria.26/01/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.