L’IES Nou Derramador d’Ibi es classifica per a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Alacant, Barcelona, Palma.- 06/02/2016.La Seu Ciutat d’Alacant ha acollit aquesta setmana la primera fase local de la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat, corresponent a la demarcació de la Universitat d’Alacant. Aquesta va comprendre  una prèvia de la lliga, en la que van participar un total de 24 alumnes de cinc centres alacantins.

Un equip de l’IES Nou Derramador d’Ibi van guanyar la fase local, en imposar-se als últims debats realitzats el dissabte 6 de febrer. El jurat va tenir en compte factors com la capacitat de treballar en equip, la solidesa de les argumentacions, la fluïdesa en l’oratòria o la correcció semàntica i formal.

L’equip guanyador tindrà l’oportunitat de participar a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, que es realitzarà els dies 29 i 30 d’abril a la Universitat Politècnica de València, amb un total de 12 equips de tots els territoris de parla catalana.5/02/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La Universitat atorgarà cinc ajuts per a personal investigador doctor amb acreditada trajectòria investigadora. La iniciativa pretén impulsar la captació i la retenció de talent a la Universitat. La data límit per presentar-se és el 25 de setembre.