Convocatòria d’una plaça de tècnic superior en administració a la Xarxa Vives d’Universitats

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 03/02/2016.- La Xarxa Vives d’Universitats ha convocat una oferta d’ocupació temporal per a cobrir una plaça de tècnic superior en administració a la Secretaria Executiva de la institució, amb seu a Castelló de la Plana. Les persones interessades poden accedir i omplir el formulari per a participar en el procés de selecció fins al 15 de febrer a les 14 h.8/02/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.