La UdL ja té equip per a la Lliga de Debat Universitària 2016

Lliga de Debat Universitària 2016 - fase local UdL

Lleida, Castelló de la Plana, Palma.- 19/04/2016.- La lliga interna de la Universitat de Lleida (UdL), que va tenir lloc durant tota la setmana passada al campus universitari, va escollir equip guanyador. Quatre equips es van disputar la plaça de la UdL a la competició interuniversitària, on la participació provenia, en gran part, de la Facultat de Dret, però també dels altres àmbits acadèmics.

Tatiana Figueres, Eudald Ibars, David Martínez i Alba Maria Rivera, membres de l’equip seleccionat, representaran la universitat a la Lliga de Debat Universitària 2016, que tindrà lloc a la Universitat Politècnica de València la propera setmana.

Amb l’elecció de l’equip que representarà la UdL, han quedat establerts els 14 equips participants a la Lliga de Debat Universitària 2016, que es traslladaran al campus de Vera de la UPV el proper dilluns 25 d’abril per disputar-se el títol a la final.

 19/04/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.