Convocatòria de professorat de català a l’exterior 2016-2017

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-27/04/2016-. L’Institut Ramon Llull ha obert una convocatòria que permetrà seleccionar professors i professores que impartiran docència de llengua catalana durant el curs 2016-2017 en les universitats de fora del territori lingüístic català. La convocatòria romandrà oberta fins el dia 11 de maig de 2016.

Universitats d’Alemanya, Brasil, França, Itàlia, Portugal, Regne Unit i Suïssa obriran les portes al professorat seleccionat.

Les persones interessades en optar a aquestes places hauran d’emplenar aquest formulari.27/04/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La Universitat atorgarà cinc ajuts per a personal investigador doctor amb acreditada trajectòria investigadora. La iniciativa pretén impulsar la captació i la retenció de talent a la Universitat. La data límit per presentar-se és el 25 de setembre.