Convocatòria de professorat de català a l’exterior 2016-2017

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-27/04/2016-. L’Institut Ramon Llull ha obert una convocatòria que permetrà seleccionar professors i professores que impartiran docència de llengua catalana durant el curs 2016-2017 en les universitats de fora del territori lingüístic català. La convocatòria romandrà oberta fins el dia 11 de maig de 2016.

Universitats d’Alemanya, Brasil, França, Itàlia, Portugal, Regne Unit i Suïssa obriran les portes al professorat seleccionat.

Les persones interessades en optar a aquestes places hauran d’emplenar aquest formulari.27/04/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.