La Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona celebra 20 anys

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.29/09/2016.- Amb motiu de l’efemèride, la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona (UB) celebra el seu vinté aniversari amb l’organització d’un acte en què membres de la comunitat universitària i altres professionals que han treballat o col·laborat amb l’entitat posen sobre la taula tres realitats internacionals que han marcat el compromís de la Fundació amb la pau i els drets humans: les guerres dels Balcans, el conflicte de Colòmbia i les crisis de les persones refugiades provinents de països com Síria, l’Iraq, Palestina o el Sudan.

La jornada ha estat inaugurada pel rector de la universitat, Dídac Ramírez, acompanyat del president en funcions del Consell Social de la Universitat, Joan Corominas, i l’exdirector de l’Oficina de Relacions Internacionals de la UB, Carles Martí.

L’acte acull tres taules rodones, que han facilitat la reflexió sobre el compromís de la Universitat i la feina feta per la Fundació al llarg de la seua trajectòria.

Entre els assistents, destaca Dolors Camats, responsable del projecte de reconstrucció de la Universitat de Pristina (Kosovo) de la Xarxa Vives d’Universitats, dut a terme entre 1999-2001.

620
Projecte de reconstrucció de la Universitat de Pristina (Kosovo, 1999)29/09/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa


La Xarxa en 2'
Actualitat universitats

  • La UPC participa en la sèrie televisiva La catedral del Mar

    La UPC participa en la sèrie televisiva La catedral del Mar

    Investigadors de la UPC participen en les tasques d’assessorament, suport tècnic i documentació del rodatge de la sèrie de televisió La catedral del mar, ambientada al segle XIV, per tal que es pugui dur a terme amb tot el rigor històric possible.