Obert el període d’inscripció a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

25110248750_9077be8f0f_k0

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.30/09/2016-. La fase final de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2017 de la Xarxa Vives tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. La quarta edició de la competició tindrà com a tema de debat «Els animals tenen drets?», tema que també protagonitzarà les fases locals classificatòries per arribar a la final.

Demà dia 1 d’octubre s’obrirà el període d’inscripció a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, que es dividirà en dues fases:

  • Preinscripció: de l’1 al 30 d’octubre
  • Formalització d’inscripcions: del 4 al 18 de novembre.

Els equips interessats a participar-hi hauran d’adscriure’s a alguna de les 14 universitats participants en aquesta edició, formalitzant la inscripció a través d’aquest formulari.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició de dialèctica en la qual equips d’estudiants de 4t d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat i cicles formatius (d’edats entre 15 i 18 anys) de la Franja de Ponent, Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, Catalunya del Nord i Sardenya debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. Organitzada per la Xarxa Vives amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, del Govern d’Andorra i d’Escola Valenciana, la Lliga s’adreça a un col·lectiu de 300.000 estudiants dels territoris de parla catalana.30/09/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa


La Xarxa en 2'
Actualitat universitats

  • La UPC participa en la sèrie televisiva La catedral del Mar

    La UPC participa en la sèrie televisiva La catedral del Mar

    Investigadors de la UPC participen en les tasques d’assessorament, suport tècnic i documentació del rodatge de la sèrie de televisió La catedral del mar, ambientada al segle XIV, per tal que es pugui dur a terme amb tot el rigor històric possible.