Compte enrere per a la Lliga de Debat Universitària 2017

img_2968

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.11/10/2016-. La Lliga de Debat Universitària 2017 tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra, entre els dies 24 i 27 d’abril de 2017. L’activitat, que té té per objectiu fomentar l’ús de la paraula entre l’estudiantat de la Xarxa, tindrà com a tema de debat «Cal que el poder públic controle els mitjans de comunicació?».

La participació està oberta a l’alumnat de les universitats de la Xarxa matriculat en el curs acadèmic 2016-2017 i les universitats hauran de confirmar la participació abans del 2 de desembre de 2016.

Cada universitat podrà inscriure un equip participant, que haurà d’estar format per un màxim de 5 persones. Aquest equip haurà d’estar representat per un capità o portaveu, que podrà ser un alumne en actiu, un antic alumne, un professor o personal d’administració i servei de la Universitat.

La lliga, organitzada per la Xarxa Vives d’Universitats, compta amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, i comprén una competició anual en la qual, durant una setmana, diferents equips d’estudiants universitaris hauran de defensar una posició a favor o en contra sobre un tema polèmic i d’actualitat.11/10/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa


La Xarxa en 2'
Actualitat universitats

  • La UPC participa en la sèrie televisiva La catedral del Mar

    La UPC participa en la sèrie televisiva La catedral del Mar

    Investigadors de la UPC participen en les tasques d’assessorament, suport tècnic i documentació del rodatge de la sèrie de televisió La catedral del mar, ambientada al segle XIV, per tal que es pugui dur a terme amb tot el rigor històric possible.