CEUCAT, 5 anys de coordinació i representació estudiantil

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.-21/10/2016.- El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes és el màxim òrgan de representació estudiantil de Catalunya creat per govern, rectors i estudiants. El seu objectiu és coordinar als màxims representants de cada universitat del sistema universitari de Catalunya i representar la veu de l’estudiantat universitari.

Amb motiu dels seus 5 anys d’actuació, ahir va tenir lloc, a la Universitat Politècnica de Catalunya, un acte commemoratiu en què van participar els excoordinadors del CEUCAT Gemma Espigares i Jordi Codony i l’actual coordinador Lluís Forcadell per valorar els darrers anys de treball conjunt.

En el marc d’aquest acte el CEUCAT va aprofitar per reivindicar la necessitat de fer front al problema de preus dels masters universitaris.21/10/2016 » Actualitat de la Xarxa
Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.