Quina llengua vols estudiar? Tria entre prop de 100 opcions a la Xarxa

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-03/11/2016.- La Guia de cursos de llengua ofereix prop d’un centenar d’opcions de formació en llengua per als propers mesos, que serviran per millorar la capacitació lingüística de l’estudiantat, el personal universitari i els professionals del territoris de parla catalana.

Els usuaris podran optar a cursos de català, francés, anglés, alemany, italià, rus o xinés, entre molts d’altres, en les modalitats presencial i a distància i en diferents nivells que van des del nivell d’iniciació fins a cursos de nivell avançat.

Els cursos compten amb el rigor acadèmic dels serveis lingüístics universitaris, que t’ofereixen l’opció de certificació del nivell adquirit

A més a més, les universitats posen a disposició dels usuaris diferents recursos lingüístics en format obert i en línia.3/11/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.