Més de 4.400 llibres en format digital al fons bibliogràfic e-BUC

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-08/11/2016-. La llibreria universitària e-BUC, el fons bibliogràfic que comparteixen les universitats de la Xarxa Vives, compta actualment amb 15.865 registres, 4.400 dels quals estan en format electrònic.

El fons s’ha convertit en un referent bibliogràfic per la qualitat del seu material i el seu constant creixement. Des d’inicis d’any, ha registrat prop de 1.000 títols nous, la meitat dels quals es troben en format digital.

Amb aproximadament un terç de la seua oferta en llengua catalana, la llibreria permet fer cerques per paraules, títol, autor, data de publicació, matèria del llibre i format de publicació.8/11/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.