Barcelona acull la tercera edició del Dia de la Premsa Comarcal

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-16/11/2016-. La tercera edició del Dia de la Premsa Comarcal tindrà lloc el proper divendres 18 de novembre a l’Auditori Mobile World Centre de Barcelona i acollirà vàries ponències de reconeguts professionals, així com la presentació d’un estudi econòmic del sector.

La inauguració, a càrrec del president de Premsa Comarcal Francesc Fàbregas, anirà seguida de les ponències de Josep Roca, sommelier d’El celler de Can Roca i Ramon Besa, redactor en cap d’esports de Catalunya del diari El País i es presentarà el treball “El model de la Premsa Comarcal”.16/11/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.