Convocatòria de professorat de català a l’exterior 2017-2018

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.21/11/2016-. L’Institut Ramon Llull organitza convocatòries de selecció de professorat d’estudis catalans a les universitats amb les que col·labora per cobrir les vacants i garantir d’aquesta manera la continuïtat de la docència. Amb aquesta convocatòria, la xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior que formen els centres d’Àsia, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud i Europa, obriran les seues portes a nou professorat.

Per poder participar en el procés de selecció, cal complir els requisits que consten a les bases de la convocatòria i emplenar el formulari corresponent dins dels terminis establerts.21/11/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La Universitat atorgarà cinc ajuts per a personal investigador doctor amb acreditada trajectòria investigadora. La iniciativa pretén impulsar la captació i la retenció de talent a la Universitat. La data límit per presentar-se és el 25 de setembre.