II Trobada Fòrum Vives de Programes Sènior: necessitats, oportunitats i reptes dels programes universitaris per a majors

Tarragona, València, Palma-.09/02/2017-. La directora Acadèmica de la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant i presidenta de l’Associació Estatal de Programes Universitaris per a Majors (AEPUM), Concha Bru, i el vicerector d’Universitat i Societat de la Universitat Rovira i Virgili, Jordi Tous, valoren els resultats de la II Trobada Fòrum Vives de Programes Sènior de la Xarxa Vives (XVU), que va tenir lloc a la Universitat Rovira i Virgili el passat 2 i 3 de febrer. A les entrevistes, els dos membres del Grup de Treball de Programes Sènior de la XVU expliquen la necessitat i les oportunitats del treball en xarxa per un nombrós col·lectiu de les comunitats universitàries.9/02/2017 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • Nous investigadors a l'IRBLleida gràcies a fons europeus

    Nous investigadors a l'IRBLleida gràcies a fons europeus

    L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré incorpora quatre nous investigadors postdoctorals de l'Índia, Mèxic i Veneçuela gràcies a un ajut de la Comissió Europea: una Acció Marie Curie, tipus COFUND.