La Universitat de Sàsser acull el 2n simposi sobre salut laboral

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.19/05/2017-. La Universitat de Sàsser, amb el suport de la Xarxa Vives, organitza durant ahir dijous 18 i avui divendres 19 de maig el 2n simposi sobre salut laboral.

Les jornades, sota el nom “Treballant en armonia: organització empresarial i benestar de qui treballa en la gestió del risc d’estrés vinculat a la feina”, estudien compartir noves estratègies de prevenció de l’estrés laboral, comparar els diferents sistemes d’avaluació i crear una xarxa entre experts del sector des de diferents realitats laborals.

El simposi comptarà amb la participació del professor de Psicologia de la Universitat Jaume I, Edgar Breso.19/05/2017 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • Nous investigadors a l'IRBLleida gràcies a fons europeus

    Nous investigadors a l'IRBLleida gràcies a fons europeus

    L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré incorpora quatre nous investigadors postdoctorals de l'Índia, Mèxic i Veneçuela gràcies a un ajut de la Comissió Europea: una Acció Marie Curie, tipus COFUND.