• 03/12/2014

  XX aniversari: conferència «El Codi civil de Catalunya. Les relacions familiars i successòries» a la UPVD

  XX aniversari: conferència «El Codi civil de Catalunya. Les relacions familiars i successòries» a la UPVD 3/12/2014 – 18.00 h Perpinyà La Universitat de Perpinyà Via Domitia organitza, en el marc del XX aniversari de la Xarxa Vives, el cicle de conferències 20 anys de recerca en l’espai Vives.

 • 04/12/2014

  Fòrum Vives. Trobada del Grup de Treball d’Igualtat de Gènere de la Xarxa

  Fòrum Vives. Trobada del Grup de Treball d'Igualtat de Gènere de la Xarxa 4/12/2014 – 09.00 h Morella Trobada a Morella en el marc del Fòrum Vives, que tractarà els protocols d’actuació per la prevenció i intervenció davant situacions d’assetjament sexual i per raons de sexe a la Universitat (vegeu el programa).

 • 11/12/2014

  XX aniversari: cicle de conferències «Clàssics a la Nau»

  Conferència: El primer llibre imprés a València: Les Trobes en lahors de la Verge Maria i el seu context, a càrrec d’Antoni Ferrando.

 • 19/01/2015

  Fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat a la UVic-UCC

  Fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat a la UVic-UCC 19/01/2015 – 00.00 h Vic La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat (LDSB) és una competició en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat.  La Lliga consta d’una fase eliminatòria i d’una final. L’eliminatòria es disputa entre els equips dels centres inscrits a una mateixa universitat, que serà qui acollirà la competició. L’equip guanyador de cadascuna de les eliminatòries locals passa a la final absoluta, que se celebrarà el 27 de març de 2015,  coincidint…

 • La Xarxa en 2'  L'espai de...

  Sergi Bonet Marull

  President de la Xarxa Vives d'Universitats i rector de la Universitat de Girona

  Actualitat universitats