• 30/09/2014

  Curs «El sistema comunicatiu català»

  Curs «El sistema comunicatiu català» 30/09/2014 – 00.00 h Saarbrücken La professora Teresa Ferré Panisello, de la Universitat Rovira i Virgili, és l’encarregada d’impartir el curs «El sistema comunicatiu català» que es realitzarà a la Universitat de Saarland, en el marc del Programa de Qualificació Complementària en llengua i cultura catalanes.

 • Curs «Sociolingüística catalana: escola i joves»

  Curs «Sociolingüística catalana: escola i joves» 6/10/2014 – 00.00 h Tubinga El professor Llorenç Comajoan Colomé, de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, és l’encarregat d’impartir el curs «Sociolingüística catalana: escola i joves» que es realitzarà a la Universitat de Tubinga, en el marc del Programa de Qualificació Complementària en llengua i cultura catalanes.

 • Curs «Introducció al llenguatge del patrimoni cultural»

  Curs «Introducció al llenguatge del patrimoni cultural» 6/10/2014 – 00.00 h Heidelberg Alexandre Bataller Català, de la Universitat de València, imparteix el curs «Introducció al llenguatge del patrimoni cultural» a la Universitat de Heidelberg, en el marc del Programa de Qualificació Complementària en llengua i cultura catalanes.

 • Curs «Introducció a la traducció literària»

  Curs «Introducció a la traducció literària» 6/10/2014 – 00.00 h Bochum Elena Sánchez López, de la Universitat d’Alacant, imparteix el curs a la Universitat de Bochum, en el marc del Programa de Qualificació Complementària en traducció literària.

 • 08/10/2014

  Conferència «Per què Darwin tenia raó i per què ens ha d’importar»

  Conferència «Per què Darwin tenia raó i per què ens ha d'importar» 8/10/2014 – 18.00 h Perpinyà La Universitat de Perpinyà Via Domitia organitza, en el marc del XX aniversari de la Xarxa Vives, el cicle de conferències 20 anys de recerca en l’espai Vives.

 • La Xarxa en 2'

  L'espai de...

  Verònica Cantó

  Secretària de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua

  Actualitat universitats