La Universitat CEU Cardenal Herrera pertany a la Fundación San Pablo CEU, institució beneficodocent sense ànim de lucre fundada en 1933, i amb més de 80 anys d’experiència en el camp de l’ensenyament.

La UCH CEU és la primera universitat privada de la Comunitat Valenciana, aprovada per les Corts Valencianes en desembre de 1999. És l’única universitat valenciana que compta amb seu en les tres províncies. El centre d’Elx va començar la seua marxa en el curs 1994-1995. El centre de Castelló funciona des del curs 2007-2008.

En els primers anys, des del curs 1971-1972 fins al 1999-2000, el CEU de València va estar adscrit a la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València.

La nostra principal senya d’identitat com a universitat és oferir a l’estudiant l’acompanyament humà necessari per al seu creixement com a professional, però també com a persona, a través de l’atenció individualitzada per part de professors i tutors i la generació d’oportunitats per a gaudir plenament de tots els àmbits de la vida universitària.

La UCH CEU és un espai per a la preparació de professionals excel·lents, però sobretot, de persones íntegres, formades en els valors de l’humanisme cristià, en els quals es fonamenta el nostre ideari.

Disposem d’unes instal·lacions envejables per a la docència i per a la formació pràctica del nostre alumnat; oferim formació en anglès, imprescindible avui per a tot universitari; tenim més de sis mil convenis amb empreses i institucions de tot tipus, per a afavorir la inserció laboral dels nostres estudiants; hem adaptat tota la nostra oferta formativa a l’EEES, tot implantant metodologies docents en les quals l’alumnat adquireix un paper actiu i protagonista en el seu procés formatiu. Les millores en la docència, en els serveis universitaris, fins i tot en la nostra tasca investigadora, estan dissenyades perquè revertisquen de forma directa en la formació professional i personal dels nostres alumnes.

Després de més de 40 anys d’existència, mantenim amb fermesa la nostra vocació de servei a la societat del nostre entorn. Cada dia, la nostra Comunitat CEU s’enriqueix amb les aportacions de tots aquells que volen visitar-nos.

Com a institució beneficodocent, volem donar a tot el que ens trie l’oportunitat de formar-se en els nostres centres, independentment de la seua situació econòmica, a través d’una política de beques que ha convertit la Fundación Universitaria San Pablo CEU, a la qual pertanyem, en la institució educativa de caràcter privat que més inverteix en aquesta matèria a Espanya.

La FUSP CEU compta amb 25 centres docents on s’imparteixen més de 190 programes educatius, que abasten des de l’Educació Infantil fins a estudis de postgrau i formació professional. En l’actualitat, posseeix seus a Madrid, Barcelona, València, Múrcia, Alacant, Vigo, Jerez, Elx, Sevilla i Valladolid. Els promotors de la FUSP CEU pertanyen a l’Associació Catòlica de Propagandistes, organisme creat en 1908 pel Pare Ayala.

Universitat CEU Cardenal Herrera

Tel.: 961 369 000
A/e: informa@uchceu.es
www.uchceu.es
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • Universitat Pompeu Fabra

    Universitat Pompeu Fabra

    Un equip d'investigació de la UPF participa en el descobriment de nous coneixements sobre l'arquitectura cel·lular