UIC Barcelona

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) és una institució privada compromesa amb la formació de les persones a través del rigor acadèmic, la vida universitària i el desenvolupament d’experiències vitals enriquidores. L’humanisme cristià l’inspira per a la recerca de la veritat i el ple desenvolupament de cada projecte personal.

UIC Barcelona és una proposta universitària de prestigi que avui acull més de 7.000 alumnes. Ofereix 15 graus, 26 dobles titulacions internacionals i una àmplia oferta de màsters, postgraus i cursos de formació contínua de diferents àrees de coneixement.

Tracte personalitzat, enfocament integral cap a cada alumne, classes en grups reduïts, proximitat amb l’equip docent, connexió professional constant i innovació en els mètodes de docència i recerca. És el compromís de la Universitat Internacional de Catalunya.

UIC Barcelona està connectada amb la societat i les empreses. La docència té un caràcter pràctic, les classes les imparteixen docents que són professionals en actiu, i es complementa amb un programa de pràctiques. Actualment suma més de 3.000 convenis de pràctiques, tretze càtedres i quatre aules d’empresa.

A més a més de promoure el coneixement, la recerca i la transferència, UIC Barcelona dedica temps i esforç a aprendre amb l’objectiu de canviar el món. Aquesta ambició es troba en totes les persones i activitats de la Universitat.

 

Campus Barcelona
Edificis Alfa i Beta: Immaculada 22. 08017 Barcelona. Tel.: 93 254 18 00
Edificis Delta i Gamma: Terré, 11-19. 08017 Barcelona. Tel.: 93 254 18 00

Campus Sant Cugat
Josep Trueta, s/n. 08195 Sant Cugat del Vallès (Barcelona). Tel.: 93 504 20 00

www.uic.cat
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Linkedin

 
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • Universitat Pompeu Fabra

    Universitat Pompeu Fabra

    Un equip d'investigació de la UPF participa en el descobriment de nous coneixements sobre l'arquitectura cel·lular