La Universitat Miguel Hernández d’Elx inicia la seua activitat acadèmica en 1997 en quatre campus (Elx, Sant Joan, Oriola i Altea), apostant per la innovació i el compromís amb els clients i la societat. La UMH defineix com a missió servir a la societat mitjançant la realització de formació superior, investigació i transferència de tecnologia; amb serveis de qualitat per a satisfer les expectatives i demandes de la comunitat; col·labora activament en el desenvolupament socioeconòmic de la regió; ofereix una formació integral als seus estudiants i els facilita la inserció en el món laboral; per últim, estimula el desenvolupament professional de la seua comunitat universitària.

Actualment la UMH acull a més de 14.500 estudiants en estudis oficials (24 Graus, 44 màsters i 16 programes de doctorat) impartits en 7 facultats i 2 escoles politècniques superiors de les branques de ciències experimentals, ciències de la salut, art i humanitats, ciències socials i jurídiques i enginyeries. El personal docent i investigador és de més de 1.000 persones distribuïdes en 24 departaments i 5 instituts universitaris d’investigació. La formació es completa amb 13 títols de Màsters no oficials, 20 títols d’Expert Universitari, 15 títols d’Especialista Universitari i una àmplia oferta de Cursos de Perfeccionament i Especialització Professional.

La Universitat Miguel Hernández d’Elx és una universitat moderna, que ofereix una formació integral, eminentment pràctica i de qualitat a través d’un professorat altament qualificat i implicat en el procés d’aprenentatge de l’alumnat. La UMH ha aconseguit un dels índexs d’inserció laboral més alts de les universitats de l’entorn gràcies a les més de 7.000 empreses amb les quals ha signat convenis de col·laboració.

Per a la UMH, la investigació i innovació formen part del nostre ADN. Un fet que fa que entre els nostres principals objectius se situe el foment i desenvolupament d’investigacions científiques, tecnològiques i artístiques d’alta qualitat.

Afrontem des de la passió els reptes proposats: docència i investigació de qualitat, internacionalització, així com la potenciació de la formació integral per als nostres estudiants, a fi d’aconseguir una millor perspectiva laboral per a ells.

Dades generals

Naturalesa jurídica: Pública
Rector: Jesus Tadeo Pastor Ciurana
Any de creació: 1996
Web: http://www.umh.es

Universitat Miguel Hernández d’Elx

Tel.: 96 665 8500
www.umh.es
A/e: info@umh.es
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • Universitat Pompeu Fabra

    Universitat Pompeu Fabra

    Un equip d'investigació de la UPF participa en el descobriment de nous coneixements sobre l'arquitectura cel·lular