I Campionat universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives
Guardamar del Segura-Elx, del 5 al 7 de març de 2014

Les universitats dels territoris de parla catalana commemoren l’any 2014 el vintè aniversari de la Xarxa Vives d’Universitats, a través d’un ampli programa d’activitats.

Entre les activitats específicament adreçades als estudiants, la Universitat d’Alacant va organitzar el I Campionat universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives, que va tenir lloc del 5 al 7 de març de 2014. Una part molt significativa dels esportistes millor classificats en competicions internacionals d’aquesta modalitat esportiva estudien a alguna de les 21 universitats, i per aquest motiu es va promoure un campionat que fomentara els hàbits i els valors inherents a aquest esport. La Universitat d’Alacant va guanyar el campionat (vegeu la classificació: per equips, individual de llarga distància, individual de mitja distància).

Com a activitat paral·lela, es va incorporar una sessió de debat dirigida als responsables de la gestió de l’esport universitari, que va tenir lloc el dia 5 de març de vesprada, i en la que es van analitzar les principals problemàtiques i les perspectives de futur que encara l’esport a les institucions d’educació superior.

L’entorn triat, la Serra el Molar, enceta el recorregut des del sud de la regió Vives amb la voluntat de continuïtat per altres paratges de la nostra geografia.

.

.

Col·labora:

……………..