I Carrera popular d’orientació de la Xarxa Vives
Font-romeu (Alta Cerdanya), 10 d’abril de 2015

Presentació
La Universitat de Perpinyà Via Domitia organitza a Font-romeu (Alta Cerdanya) la I Carrera popular d’orientació de la Xarxa Vives, que tindrà lloc durant el II Campionat Universitari de Carreres d’Orientació de la Xarxa Vives, en el marc de l’actuació conjunta de les universitats dels territoris de parla catalana en l’àmbit esportiu. Aquesta modalitat se suma a les de llarga i mitja distància, adreçades a equips vinculats als serveis esportius de les universitats.

Una oportunitat per a viure una experiència única al Pirineu i conèixer les instal·lacions del Centre Nacional d’Entrenament en Altura de Font-romeu, un espai a més de 1.800 metres d’altura que ha acollit la formació d’esportistes d’alt nivell, com el 6 vegades campió del món de curses de muntanya, Kilian Jornet. La carrera està oberta a tota aquella persona interessada a iniciar-se en aquesta disciplina esportiva.

Programa

DIVENDRES 10

7 – 8.30 h Desdejuni
8.45 h Trasllat al lloc de la competició
9.45 h Inici de la competició popular
12.30 h Dinar
14.30 h Lliurament de trofeusParticipants
Totes les persones interessades.


Inscripció
· Modalitat A: 10 €. Inclou només participació en la cursa popular.
· Modalitat B: 50 € (preu per persona i dia). Inclou allotjament en pensió completa al Centre Nacional d’Entrenament en Altura (CREPS-CNEA) i inscripció a la cursa popular.


Procediment d’inscripció
La inscripció es formalitzarà a través d’aquest formulari. Termini: 10 de març de 2015.


Allotjament
Els allotjaments es troben situats al Centre Nacional d’Entrenament en Altura (CREPS-CNEA), dins la Cerdanya, un entorn conegut internacionalment per la pràctica de l’esport d’orientació. La reserva prevista per persona i dia en pensió completa es realitzarà en habitacions individuals amb bany propi i roba de llit.


Transport
L’arribada fins a Font-romeu i/o fins al CNEA va a càrrec de cada participant. L’organització facilitarà el transport des de l’allotjament fins als punts d’inici de cada competició.