img_3101

Qui pot participar 

La participació està oberta a l’alumnat de les universitats de la Xarxa matriculat en el curs acadèmic 2016-2017. Cada universitat por inscriure un equip participant, que haurà d’estar format per un mínim de 2 i un màxim de 5 persones d’aquesta universitat. Aquest equip haurà d’estar representat per un capità o portaveu, qui actuarà com a intermediari amb l’organització. Pot ser un alumne en actiu, un antic alumne, un professor o personal d’administració i serveis de la universitat.

Si voleu participar amb l’equip de la vostra universitat o necessiteu més informació, podeu adreçar-vos a la Xarxa Vives d’Universitats.

Procediment d’inscripció 

Els capitans dels equips inscrits hauran d’emplenar un formulari en línia (disponible ací properament) amb les dades dels membres del seu equip i adjuntar-hi la documentació que justifique la matrícula durant el curs acadèmic. Amb posterioritat, l’organització verificarà que tots els membres de l’equip compleixen els requisits per a participar en la Lliga.

El preu de la participació per universitat serà de 900,00 € (anirà a càrrec de la universitat de procedència de l’equip participant).

Terminis

La universitat haurà de confirmar la participació abans del 2 de desembre de 2016 (i formalitzar la inscripció i el pagament abans de l’1 de febrer de 2017).

El capità haurà de confirmar la composició de l’equip mitjançant el formulari d’inscripció abans del 31 de març de 2017. En cas d’organitzar lligues internes, caldrà respectar aquest mateix termini per confirmar els membres de l’equip participant a la Lliga de Debat de la Xarxa Vives.