Qui pot participar?

La participació està oberta a l’alumnat de les universitats de la Xarxa matriculat en el curs acadèmic 2017-2018. Cada universitat por inscriure un equip participant, que haurà d’estar format per un mínim de 2 i un màxim de 5 persones d’aquesta universitat. Aquest equip haurà d’estar representat per un capità o portaveu, qui actuarà com a intermediari amb l’organització. Pot ser un alumne en actiu, un antic alumne, un professor o personal d’administració i serveis de la universitat.

Si voleu participar amb l’equip de la vostra universitat o necessiteu més informació, podeu adreçar-vos a la Xarxa Vives d’Universitats a través del formulari de contacte que trobareu al final d’aquesta pàgina.

 

On i quan es celebrarà?

La Lliga de Debat Universitària 2018 de la Xarxa Vives tindrà lloc a la Universitat Miguel Hernández d’Elx del 16 al 19 d’abril de 2018.

 

Quin tema es debatrà?

El debat d’aquesta edició versarà sobre la següent qüestió: «És occident responsable del sorgiment de l’Estat Islàmic?».

 

Procediment d’inscripció (informació per a universitats)

Els capitans dels equips inscrits hauran d’emplenar un formulari en línia amb les dades dels membres del seu equip i adjuntar-hi la documentació que justifique la matrícula durant el curs acadèmic. Amb posterioritat, l’organització verificarà que tots els membres de l’equip compleixen els requisits per a participar en la Lliga.

El preu de la participació per universitat serà de 900,00 € (anirà a càrrec de la universitat de procedència de l’equip participant).

 

Terminis (informació per a universitats)

La universitat haurà de confirmar la participació abans del 24 de novembre de 2017 (i formalitzar la inscripció i el pagament abans de l’1 de febrer de 2018).

El capità haurà de confirmar la composició de l’equip mitjançant el formulari d’inscripció abans del 16 de març de 2018. En cas d’organitzar lligues internes, caldrà respectar aquest mateix termini per confirmar els membres de l’equip participant a la Lliga de Debat de la Xarxa Vives.