Qui pot participar?

La participació està oberta a l’alumnat de les universitats de la Xarxa matriculat en el curs acadèmic 2018-2019. Cada universitat por inscriure un equip participant, que haurà d’estar format per un mínim de 2 i un màxim de 5 persones d’aquesta universitat. Aquest equip haurà d’estar representat per un capità o portaveu, qui actuarà com a intermediari amb l’organització. Pot ser un alumne en actiu, un antic alumne, un professor o personal d’administració i serveis de la universitat.

Si voleu participar amb l’equip de la vostra universitat o necessiteu més informació, podeu adreçar-vos a la Xarxa Vives d’Universitats per correu electrònic: secretaria.executiva@vives.org.

 

On i quan es celebrarà?

La Lliga de Debat Universitària 2019 de la Xarxa Vives tindrà lloc a la Universitat Abat Oliba CEU (Barcelona) del 8 a l’11 d’abril de 2019.

 

Quin tema es debatrà?

El debat d’aquesta edició versarà sobre la següent qüestió: «S’hauria de legalitzar la gestació subrogada?».

 

Procediment d’inscripció (informació per a universitats)

Els capitans dels equips inscrits hauran d’emplenar un formulari en línia amb les dades dels membres del seu equip i adjuntar-hi la documentació que justifique la matrícula durant el curs acadèmic. Amb posterioritat, l’organització verificarà que tots els membres de l’equip compleixen els requisits per a participar en la Lliga.

El preu de la participació per universitat serà de 900,00 € (anirà a càrrec de la universitat de procedència de l’equip participant).

 

Terminis (informació per a universitats)

La universitat haurà de confirmar la participació abans del 23 de novembre de 2018 (i formalitzar la inscripció i el pagament abans de l’1 de febrer de 2019).

El capità haurà de confirmar la composició de l’equip mitjançant el formulari d’inscripció abans del 8 de març de 2019. En cas d’organitzar lligues internes, caldrà respectar aquest mateix termini per confirmar els membres de l’equip participant a la Lliga de Debat de la Xarxa Vives.