L’any 2008, el Consell General de la Xarxa Vives va escollir «Mètode», la publicació de difusió de la investigació que edita la Universitat de València, com a revista científica de referència de la Xarxa Vives.

Dirigida pel periodista i biòleg Martí Domínguez, «Mètode» va nàixer en 1992 amb l’objectiu de servir de pont entre la societat i la universitat, tasca que s’ha vist reconeguda en els últims anys amb diversos premis, com ara el Premi de l’APPEC a la millor revista del 2007 o el Ciencia en Acción del 2006. Amb una periodicitat trimestral i un tiratge de 3.500 exemplars, «Mètode» s’ha convertit en l’única revista de divulgació científica en català. A més, la publicació compta amb una pàgina web (www.metode.cat) on és possible consultar íntegrament els números publicats des de 1999 i edita un anuari en castellà on es recullen els quatre números publicats al llarg de l’any.

… i encara més:
Si t’agrada la revista «Mètode», potser també t’interessen la revista «BUC. Universitat. Cultura. Llibres» i la nostra llibreria electrònica universitària.
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • Universitat Pompeu Fabra

    Universitat Pompeu Fabra

    Un equip d'investigació de la UPF participa en el descobriment de nous coneixements sobre l'arquitectura cel·lular