La Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives visualitza el patrimoni cultural en català a la xarxa

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 23/11/2015.- El catàleg de la Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives (BVJLV) ha superat els 8.000 registres bibliogràfics indexats. Aquesta xifra denota un notable creixement quant al volum del fons bibliogràfic, atès que en novembre de 2013, aquesta xifra era de 2.800 volums.

La BVJLV compta amb un extens catàleg i ha esdevingut un referent del patrimoni cultural en català, amb la suma dels registres bibliogràfics propis i els d’altres portals d’institucions i entitats vinculades amb la Xarxa, tal com la Universitat de Barcelona i l’Institut d’Estudis Catalans contenint obres completes d’autors com Joanot Martorell i el Tirant lo Blanc; Jaume I i el Llibre dels Fets, i altres ítems com Convivio (poesia medieval i cançoners), poesia catalana contemporània; historiografia a la Corona d’Aragó, Biblioteca Dramàtica Valenciana i sobre el grup musical valencià Al Tall.

La Biblioteca és fruit d’un conveni entre la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i la Xarxa Vives d’Universitats signat l’any 1999. Des dels seus inicis, la BVJLV no ha deixat de creixer en volum, qualitat i nivell de consulta.23/11/2015 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La Universitat atorgarà cinc ajuts per a personal investigador doctor amb acreditada trajectòria investigadora. La iniciativa pretén impulsar la captació i la retenció de talent a la Universitat. La data límit per presentar-se és el 25 de setembre.