Jornada de Formació per al PDI que imparteix docència en una tercera llengua

El dia 3 d’octubre va finalitzar el període d’inscripció a la Jornada Fòrum Vives de Formació per al PDI que imparteix docència en una tercera llengua, que tindrà lloc els dies 10 i 11 d’octubre a la Universitat Pompeu Fabra.

Podeu seguir la retransmissió en directe de la Jornada a www.vives.org.

Per qualsevol dubte, us agrairem que contacteu amb la Secretaria Executiva de la Xarxa Vives (secretaria.executiva@vives.org).13/09/2016 » Confirmacions d'assistència
Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.