Promoció de la Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives

La Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives (BVJLV) compta a data de 2014 amb un catàleg de 1.590 obres. A més, de la bibliografia publicada, el repositori compta també amb un portal dedicat a Al Tall , conjunt musical valencià que es va constituir al 1975 amb l’objectiu de recuperar la música tradicional i crear noves formes basades en les formes ancestrals de cantar i en la fusió amb altra música mediterrània.
Durant l’any 2014, la Xarxa Vives ha promocionat aquest portal mitjançant diferents accions comunicatives al portal de l’entitat i a diferents xarxes socials.

La BVJLV és fruit d’un conveni entre la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i la Xarxa Vives d’Universitats. Amb aquest acord es pretenia, d’una banda, aprofitar, potenciar i difondre al màxim els fons digitalitzats existents a la xarxa i, d’una altra, proposar i fer efectiva l’edició digital de les obres més representatives de la cultura catalana, valenciana i balear.

El portal ret homenatge a la figura de l’important humanista valencià Joan Lluís Vives, per tot el
que representa la seua obra en la cultura europea del Renaixement.