Jornada interuniversitària de treball sobre recursos hídrics

Jornada interuniversitària de treball sobre recursos hídrics
Universitat Rovira i Virgili, 17 de juny de 2008

El Campus de les Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili va acollir el 17 de juny de 2008 una Jornada Interuniversitària de Treball sobre Recursos Hídrics, amb l’objectiu de fer sentir la veu de la comunitat científica en el debat polític i social sobre l’aigua, aportant coneixement, propostes i orientant els termes del debat.

A la presentació de la jornada van participar l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el vicerector de Relacions Externes de la URV, en delegació de la Presidència de la Xarxa Vives; el delegat de la URV a les Terres de l’Ebre, Azael Fabregat i el director científic de la jornada, Josep Oliveras.

La taula rodona Cap a una nova cultura de l’aigua va reunir Narcís Prat, catedràtic d’Ecologia de la Universitat de Barcelona; Juan Romero, catedràtic de Geografia de la Universitat de València i Pedro Arrojo, professor de la Universidad de Zaragoza i promotor de la Fundación Nueva Cultura del Agua.

Finalment, va tenir lloc un debat entre els assistents i es van presentar les conclusions de la jornada.