La revista BUC busca la millor fotografia sobre el canvi climàtic

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 06-05-2009.- La revista BUC. Universitat. Cultura. Llibres ha convocat la primera edició del Premi Xarxa Vives de Fotografia Digital, FotoBUC, amb l’objectiu de conscienciar la comunitat universitària sobre els efectes del canvi climàtic en l’arc mediterrani. Obert a tots els estudiants de les 20 universitats de la Xarxa Vives, aquesta convocatòria valora la imatge que millor reflectisca l’impacte del canvi climàtic en els territoris de les universitats de parla catalana. Les propostes es pogueren presentar sobre suport digital (CD), per correu electrònic o a través d’un formulari electrònic allotjat al web de la versió electrònica de la revista, e-BUC.

La fotografia guanyadora serà premiada amb 600 € i la reproducció de la imatge al número de tardor de la revista BUC. El termini per a la presentació de les fotografies va finalitzar el 30 de juny de 2009 i properament es farà públic el veredicte del jurat.