L’UJI acull la cloenda del programa de doctorat interuniversitari «Sistema de justícia penal»

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 25/05/2009.- El programa de doctorat interuniversitari «Sistema de justícia penal» del curs 2008-2010 es va tancar amb les sessions de cloenda realitzades a la Universitat Jaume I, els dies 21 i 22 de maig de 2009. L’UJI va acollir les sessions finals del curs comú de metodologia, dogmàtica i política criminal, en què s’exposaren treballs dels alumnes. José Luís González Cussac, catedràtic de Dret Penal de l’UJI i professor del programa de doctorat interuniversitari, i el secretari executiu de la Xarxa, Ignasi Casadesús, van donar la benvinguda als assistents a l’inici de les sessions.

A continuació, el catedràtic de Dret Penal de la Universitat Rovira i Virgili, Gonzalo Quintero Olivares, va desenvolupar una ponència de crítica a l’avantprojecte del Codi Penal de 2008. Al seu torn, el catedràtic de Dret Penal de la Universitat de València, Tomás Vives Antón, va parlar de «La Constitució com a refugi».

El programa del curs es va completar amb l’exposició dels treballs dels alumnes.