L’UJI acull el seminari de formació «Eines 2.0 aplicades als serveis lingüístics universitaris»

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/06/2009.- La Universitat Jaume I ha acollit avui un seminari de formació sobre les eines 2.0, adreçat als professionals dels serveis lingüístics de les universitats de la Xarxa Vives. En el transcurs de la jornada, programada en el marc de la Comissió de Llengua de la Xarxa, el professor Jordi Adell, director del Centre d’Educació i Noves Tecnologies (CENT) de l’UJI, ha parlat sobre les llums i les ombres de la web 2.0. Carles Bellver, també del CENT ha dirigit el taller «Panorama d’eines per a informar, comunicar-se i col·laborar». Finalment, els assistents han presentat les experiències de cada universitat en aquesta matèria.

La Comissió de Llengua de la Xarxa Vives impulsa, entre altres projectes el portal de recursos lingüístics www.llengua.info, i activitats com ara les trobades anuals de serveis lingüístics.