XXIII Jornades internacionals de professors de català a Gandia

Gandia, Barcelona, Palma.- 08/09/2009.- El Palau Ducal dels Borja de Gandia (La Safor) acull des d’ahir dilluns i fins dijous 10 de setembre les XXIII Jornades internacionals per a professors de català, organitzades per la Xarxa Vives d’Universitats i l’Institut Ramon Llull (vegeu programa). Més d’un centenar d’acadèmics i estudiants de més de 15 països d’arreu del món participen a aquestes jornades.

Amb l’objectiu d’exposar estratègies per a l’aprenentatge i la innovació docent, les jornades posen a disposició dels docents un espai de diàleg i d’intercanvi d’informació i d’experiències, així com tallers de formació didàctica i tecnologies aplicades a l’ensenyament de llengües., mitjançant un programa amb una clara orientació pràctica. D’aquesta manera, es tracta de millorar la qualitat de la docència en català i de consolidar progressivament la seua presència a els universitats de l’exterior.

Els assistents a les jornades van participar ahir dilluns a l’acte inaugural del curs dels estudis en llengua catalana a les universitats de l’exterior, que va tenir lloc al Saló Corones del Palau Ducal dels Borja. Per la vesprada, van visitar el Monestir de la Valldigna, on es va realitzar una visita guiada i un concert de música antiga a càrrec del cor de cambra Lluís Vich Vocalis.