La revista BUC convoca la segona edició del premi de fotografia digital FotoBUC

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 21/10/2009.- La revista convoca la segona edició del Premi Xarxa Vives de Fotografia Digital FotoBUC, amb l’objectiu de conscienciar la comunitat universitària dels territoris de parla catalana sobre la importància de preservar la biodiversitat. El tema d’aquesta segona edició tractarà sobre la biodiversitat en els territoris de la Xarxa Vives i es valorarà la qualitat de la fotografia que millor reflectisca la riquesa del conjunt de totes les formes vivents de la natura en els nostres territoris.La convocatòria està oberta a tots els estudiants de les 20 universitats de la Xarxa Vives que ho siguen en el moment de presentar les imatges. Les propostes es poden presentar sobre suport digital (CD), per correu electrònic o a través d’un formulari electrònic allotjat al web de la versió electrònica de la revista, la llibreria electrònica universitària e-BUC. La fotografia guanyadora serà premiada amb 600 € i la reproducció de la imatge al número de tardor de la revista BUC. El termini per a la presentació de les fotografies finalitza el 30 de maig de 2010.

Damián Llorens, estudiant de segon curs de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I, va resultar guanyador de la primera edició del premi FotoBuc amb la fotografia «Escassetat d’aigua» .La temàtica d’aquesta primera edició va tractar sobre els efectes del canvi climàtic en els territoris de la Xarxa Vives. L’objectiu de la fotografia de l’autor va ser conscienciar a la societat del dany que provoca aquest procés mitjançant una combinació de signes referents al canvi climàtic. La revista BUC. Universitat. Cultura. Llibres és una publicació semestral de la Xarxa Vives d’Universitats que es distribueix entre el professorat de les universitats membres de la Xarxa i l’alumnat universitari, així com en llibreries dels territoris de la Xarxa. BUC es pot consultar en PDF i té una versió electrònica a la llibreria virtual www.e-buc.com, on està a l’abast del públic tota l’oferta editorial de les universitats.