La Xarxa Vives i la CRUO convoquen 12 beques de recerca en el marc del PAU

La data límit de presentació de candidatures és a començaments de juny.

La Comissió de Cooperació i Solidaritat de la Xarxa Vives d’Universitats (XVU) i la Conferència Regional d’Universitats de l’Oest d’Algèria (CRUO) han convocat 12 beques de recerca en el marc del Programa Algèria d’Universitats (PAU). D’una banda hi ha 8 beques per finançar una estada de recerca per a estudiants de la Xarxa en dues universitats de la CRUO i de l’altra 4 beques per finançar l’estada d’estudiants de la CRUO a universitats de la Xarxa. Les estades es poden realitzar fins a l’1 de desembre de 2010 i per un període d’entre 30 a 45 dies.

L’oferta de places per als estudiants de la Xarxa Vives és la següent: 3 places per a estades de recerca a la Universitat Abou Bekr Belkaid Tlemcen en els àmbits d’Arqueologia, Informàtica i Matemàtiques, 3 places per a la Universitat d’Oràn en els àmbits de Sismografia, Estudis Àrabs i Traductologia i 2 places més en algun d’aquests àmbits. De les 4 beques que s’ofereixen als estudiants de la CRUO, una serà per realitzar una estada a la Secretaria Executiva de la Xarxa Vives, dues per a fer estudis de Traducció i Interpretació i una última per fer recerca sobre governança universitària.