Trobades transfrontereres «Eines multilingües per a professionals»

El programa Interreg IV A Cultur Pro – Llengua i Cultura professional organitza les primeres trobades transfrontereres a Banyuls de la Marenda (Catalunya Nord). Durant els dies 16 i 17 d’octubre 30 alumnes dels cursos organitzats en el marc del programa (10 per universitat sòcia) participaran en les activitats que s’han previst entre les que destaquen la creació de parelles lingüístiques, activitats relacionades amb el món del vi i de la vinya i visites guiades. (Veure programa)

El Programa Interreg IV A Cultur Pro és un projecte de formació concebut per reforçar la integració transfronterera, en el marc de la política regional comunitària de la Unió Europea. Impulsat per la Universitat de Girona (cap de files), la Universitat Perpinyà Via Domitia, la Universitat de Lleida i la Xarxa Vives d’universitats, el projecte s’inicia el 2009 i finalitzarà l’any 2012.

Finançat pels fons FEDER de la UE a través dels Programes Operatius de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2007-2013, el projecte és una eina per al desenvolupament territorial integrat, mitjançant la cooperació i l’intercanvi d’experiències interregionals.

Més informació a culturpro.vives.org.