Alcúdia acull la III Trobada de voluntariat lingüístic universitari

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/11/2010.- La Xarxa Vives d’Universitats i el Servei Lingüístic de la Universitat de les Illes Balears organitzen la III Trobada de voluntariat lingüístic universitari, que tindrà lloc des de demà divendres 12 fins a diumenge 14 de novembre a l’alberg de la Victòria (Alcúdia). Vegeu el programa.

Aquesta tercera edició de la trobada es dedica a la dinamització individual i col·lectiva. Per aquest motiu hi ha prevists diferents tallers, dinàmiques de grup i altres activitats adreçades tant a promoure la llengua des d’un vessant lúdic, internacional, històric, literari, informàtic o psicològic, com a afavorir el contacte interterritorial del voluntariat universitari. Enguany, la trobada ret homenatge a la figura de Manuel Sanchis Guarner, un valencià universal molt vinculat a Mallorca.

L’acte de presentació es farà divendres, 12 de novembre de 2010, a les 18.15 hores, a la seu de l’Institut Ramon Llull a Palma. Hi assistiran la senyora Fanny Tur, directora adjunta de l’Institut Ramon Llull; el senyor Joan Ferrà, director general de Joventut; la senyora Rosa Barceló, directora insular de Política Lingüística; i la doctora Patrícia Trapero, membre de la Comissió Permanent de la Xarxa Vives i vicerectora de Projecció Cultural de la UIB.

Col·laboren en l’organització la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern de les Illes Balears, la Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca, l’Institut Ramon Llull, el Consell d’Estudiants de la UIB i l’associació Pinyol Vermell.