Les segones Trobades Transfrontereres del Cultur Pro, a Palafrugell

Més de 30 professionals participants en el programa es reuniran els dies 12 i 13 de febrer

Girona, Perpinyà i Lleida.- 17/01/2011.- El programa POCTEFA Cultur Pro – Llengua i Cultura professional organitza les segones trobades transfrontereres a Palafrugell (Baix Empordà) amb la col·laboració de l’ajuntament de la localitat. Durant els dies 12 i 13 de febrer, 30 alumnes dels cursos organitzats en el marc del programa (10 per universitat sòcia) participaran en les activitats previstes entre les quals destaquen la continuació i nova creació de parelles lingüístiques, activitats relacionades amb el món del suro, visites turístiques i culturals (veure programa).

El programa POCTEFA Cultur Pro és un projecte de formació concebut per reforçar la integració transfronterera, en el marc de la política regional comunitària de la Unió Europea. Impulsat per la Universitat de Girona (cap de files), la Universitat Perpinyà Via Domitia, la Universitat de Lleida i la Xarxa Vives d’universitats, el projecte s’inicia el 2009 i finalitzarà l’any 2012.

Finançat pels fons FEDER de la UE a través dels Programes Operatius de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2007-2013, el projecte és una eina per al desenvolupament territorial integrat, mitjançant la cooperació i l’intercanvi d’experiències interregionals.

Més informació a culturpro.vives.org